Ακυρώνεται το ταξίδι Μητσοτάκη σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη – Ο λόγος

04/11/2025 | 10:17

Ακυρώνεται το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, για λόγους υγείας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη (28/10) ο κ. Μητσοτάκης είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Στη Θράκη, θα πραγματοποιηθεί σειρά σημαντικών εκδηλώσεων που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, στην Αλεξανδρούπολη, από τις 06 έως τις 08 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στο συνέδριο θα συγκεντρωθούν όλοι οι Δήμαρχοι της χώρας.

Το εφετινό σύνθημα, «Επιτέλους Αυτοδιοίκηση», επιδιώκει την ενίσχυση της αυτονομίας των Δήμων και τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το όραμα για την Ελλάδα του 2035: Μία χώρα με ίσες ευκαιρίες για πρόοδο και καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους πολίτες.

Στην Κομοτηνή, θα εγκαινιαστεί σήμερα (04/11) ο σταθμός συμπίεσης αερίου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, μία υποδομή στρατηγικής σημασίας για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Ο σταθμός διαθέτει τρεις συμπιεστές ισχύος 24 MW και δυναμικότητα παροχής 380.000 – 656.000 Nm³ (κανονικά κυβικά μέτρα) / ώρα, με δυνατότητα λειτουργίας και με 10% μείγμα υδρογόνου.

Κατά την επίσκεψη στην Κομοτηνή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσίαζε και το Αναπτυξιακό Σχέδιο για τη Ροδόπη, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική