Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στον Άρη

02/01/2022 | 21:29

Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, στον οποίο υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, βρέθηκε ακόμη ένα κρούσμα θετικό και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Υπενθυμίζεται ότι είναι το έβδομο κρούσμα κορονοϊού στους Θεσσαλονικείς, έπειτα από τα τρία συν τρία που είχαν ανακοινωθεί στις 28 και 31 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Η εξέλιξη αυτή καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την προετοιμασία των παικτών του Άκη Μάντζιου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/1, 21:30 – “Απόστολος Νικολαΐδης”), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

ΑΜΠΕ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ