Άκης Πετρετζίκης: Έγινε μπαμπάς αλλά δεν ντύνεται γαμπρός

18/07/2021 | 10:09

 

Μια από τις σημαντικότερες και πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος πριν μερικές ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς στις 2 Ιουλίου και από εκείνη τη στιγμή βιώνουν μοναδικές στιγμές έχοντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Μάλιστα, η χαρά του Άκη Πετρετζίκη είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε – αν και δε το συνηθίζει – να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με την εγκυμονούσα σύντροφό του και από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Kαι μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της όμορφης Κωνσταντίνας και του γιου τους, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο