Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέοι πνιγμοί ηλικιωμένων σήμερα το πρωί

Δύο ηλικιωμένοι άφησαν σήμερα το πρωί την τελευταία τους πνοή ενώ κολυμπούσαν στις παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, στις 9:30 περίπου, ένας άνδρας 75 ετών έχασε τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα της Τουρλίδας Μεσολογγίου. Ο 75χρονος βρίσκονταν στην Τουρλίδα για μπάνιο με τη σύζυγό του.

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης  στην παραλία, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο 75χρονος είχε φύγει από τη ζωή. Ο  θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου ερευνώνται, ενώ η σορός του άτυχου ηλικιωμένου θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 11.00 περίπου το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παραλία «Αράπης» στο Λουτρό Αμφιλοχίας ένας ηλικιωμένος άνδρας, 80 ετών, που βρίσκονταν εκεί με τη σύζυγό του.

Στη σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά για τον άτυχο ηλικιωμένο ήταν ήδη αργά.

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου.

Πηγή: Με πληροφορίες από agriniopress.gr

Η στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία στον Υμηττό – Ακολουθεί ο Ivan Greko με μηχανή

Μητσοτάκης: Το «καρφί» κατά της Κωνσταντοπούλου για την «παράδοση της κατάληψης» στα πανεπιστήμια και το σχόλιο για τους «αιώνιους» στο Final Four

Πάτρα: Προβολή ταινίας στις σκάλες της Αγ. Νικολάου από τους νοσοκομειακούς γιατρούς ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Έφυγε» ο Χρήστος Φιλόπουλος, ένας από τους πιο παλιούς κρεοπώλες της πόλης

Χαράλαμπος Μπονάνος: Ένα δεκαήμερο με …τρέξιμο!

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Ο παιδικός της έρωτας και ο Διονύσης Σχοινάς – «Αν τον χάσω, δεν ξέρω πώς θα ζήσω»

Τέμπη: “Βόμβες” από τη μητέρα του Αιτωλοακαρνάνα μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας – “Έβγαλαν τον γιο μου λαθρέμπορο”