Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστη ακόμη η αιτία για το θάνατο της 3χρονης – Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατέληξε στο Ιπποκράτειο.

Η ιστορία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το παιδί πήγε τη Μεγάλη Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ένα πρήξιμο στον αστράγαλο. Όσο περνούσαν όμως οι ώρες η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε.

Νοσηλεύτηκε 11 ημέρες στο νοσοκομείο και καθημερινά η υγεία της επιδεινώνονταν. Μέχρι που οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ. Εκεί το μικρό κορίτσι έσβησε μέσα σε δυο ώρες.

Οι 101 σελίδες του ιατρικού φακέλου

Όπως αποκαλύπτει το makthes.gr, σήμερα παραδόθηκε ο ιατρικός φάκελος του παιδιού και ακόμα δεν υπάρχει διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου, καθώς δεν υπήρχε ούτε διάγνωση κατά την νοσηλεία της.

mak2-600x437.jpg

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε. 

mak1-450x600.jpg

Συγκεκριμένα, στις αιματολογικές εξετάσεις φαίνεται πως οι τα λευκά αιμοσφαίρια είναι κάτω από την επιτρεπόμενη τιμή, όπως και ο αιματοκρίτης αλλά και τα αιμοπετάλια που θα έπρεπε να είναι 150-400 Κ/ml και ήταν στα 85 K/ml. Τις 101 σελίδες του ιατρικού φακέλου μελετά η ιατροδικαστής και τεχνική σύμβουλους της οικογενείας Κατερίνα Αποστολίδου για να καταλήξει σε πόρισμα.

πηγή

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»