Αισιοδοξία για το αγοράκι που έπεσε σε αυλάκι με νερό στην Ηλεία – Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη, παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Καλά νέα για το μόλις 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε σε λαγκάδι με νερό σε περιοχή της Ηλείας.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του μόλις 2,5 ετών αγοριού από την Βουλγαρία, το οποίο έπεσε προχθές το απόγευμα σε λαγκάδι με μισό μέτρο νερό στην περιοχή του Καπελέτου Βάρδας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το παιδί από το πρωί του Σαββάτου δεν έχει μηχανική υποστήριξη και μπορεί και αναπνέει μόνο του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πρώτα εικοσιτετράωρα και πώς θα ανταποκριθεί στην φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου στην πορεία να διαπιστώσουν εάν έχουν προκληθεί άλλες βλάβες, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο νερό, όπως γράφει το patrisnews.com

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Το παιδί διέφυγε της προσοχής των δικών του και περπάτησε σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρων από το σημείο που βρίσκονται τα πρόχειρα καταλύματά τους, γλίστρησε και έπεσε με το πρόσωπο μέσα στο νερό. Όταν το αναζήτησαν και το βρήκαν οι γονείς του, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Εκεί οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και χάρη στις δικές τους ενέργειες αντιστράφηκαν οι αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για την υγεία του.

Πλέον, αναμένεται να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα για να μπορέσουν και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να μιλήσουν με βεβαιότητα για την κατάστασή του.

Κίνα: Τουρίστας κατέστρεψε αρχαία αγάλματα του «Πήλινου Στρατού» πηδώντας τον φράκτη

Οι μαθητές του Γυμνασίου Τραγανού έγιναν… δημοσιογράφοι στην τάξη τους

Η ΑΑΔΕ «τσίμπησε» 2,5 εκατ. λαθραία τσιγάρα στο Τελωνείο των Κήπων

Λάτσιο: Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι

Coleslaw: Η πικάντικη συνταγή της πιο δροσερής σαλάτας για BBQ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανανέωσε την εντολή της Επιχείρησης IRINI στη Λιβύη

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ 5-0: Σήκωσε το πρώτο Champions League στην ιστορία της με τον Ντουέ και έφτασε στο «τρεμπλ»

Άμεση απειλή η Κίνα για την Ταϊβάν, λέει ο Χέγκσεθ και ζητά αύξηση αμυντικών δαπανών στην Ασία – «Οι ΗΠΑ είναι οι ταραχοποιοί» απαντά το Πεκίνο