Τον Αιμίλιο Χειλάκη υποδέχτηκε στο πλατό του Πρωινού 27/6 ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τα Κύθηρα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα και τα πολιτικά πρόσωπα της Αριστεράς.
«Δεν έχω καταγωγή από τα Κύθηρα αλλά έχουμε σπίτι εκεί. Κατά μια έννοια με επέλεξε το μέρος. Δεν θα μπορούσα να “ησυχάσω” σε μέρη όπως η Μύκονος και η Κρήτη», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.
Για το αν θα ζουσε εκεί μόνιμα, μαζί με την Αθηνά Μαξίμου, απάντησε: «Δεν θα μονάσουμε με την Αθηνά, έτσι ώστε να πάμε να ζήσουμε για πάντα στα Κύθηρα».
Αναφορικά με τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται και αν είναι από τους ηθοποιούς μου δίνουν αυτόγραφα και τραβούν φωτογραφίες με τον κόσμο, απάντησε: «Θέλω να αποφύγω όλο αυτό με τα αυτόγραφα κλπ. Δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό. Θα βγάλω φωτογραφίες σε σπάνιες περιπτώσεις».
Σε ερώτηση για το αν είναι φίλος με τον Αλέξη Τσίπρα και αν θα επιστρέψει στην πολιτική, ξεκαθάρισε: «Ποιος είπε ότι είμαι φίλος του Τσίπρα; Ένας άνθρωπος που έφυγε με ποσοστό 20% θα επιστρέψει με το 12%; Ας μην πιάσουμε αυτή τη την κουβέντα».
Όσο για Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν με πείθει γιατί έχει επιθετικό λόγο που δεν είναι συντεταγμένος. Ο Ανδρουλάκης δεν με πείθει. Θα ωριμάσουν πολιτικά εν μια νυκτί αν κληθούν να κυβερνήσουν».
Πηγή: znews.gr