Αίγιο: Το Σάββατο η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ιερώνυμου – Παρών ο Αρχιεπίσκοπος

Από την Ιερά Μητρόπολή μας ανακοινώνεται το πρόγραμμα της ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 23η Νοεμβρίου, στο Αίγιο.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 23η Νοεμβρίου

10.30π.μ.: Υποδοχή τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφερείας επί της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αιγείρας.

11π.μ.: Άφιξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Υποδοχή αυτών από τον Τοποτηρητή Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο.

Προσφώνηση του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Καλογερόπουλου.

Αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

11.45π.μ.: Έναρξη πομπής προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης.

12μ.μ.: Τελετή τής Ενθρονίσεως.

Κυριακή 24η Νοεμβρίου

7π.μ.: Πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένης) Αιγίου.

11π.μ.: Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Χριστεπώνυμου Πληρώματος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο (οδός Μελετοπούλων 43).

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Συνάντηση με τον Διοικητή του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας

Πάτρα: «Έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι, όλα έγιναν μπροστά στη μητέρα μου» λέει η κόρη του 59χρονου που σκοτώθηκε από πτώση μαρμάρων

Δυτική Αχαΐα: Χειροπέδες σε οδηγό χωρίς δίπλωμα και με τέρμα τα ηχεία

Σε κατ´οίκον κράτηση με «βραχιολάκι» ο Χρήστος Μαυρίκης

Στεγαστική Πολιτική: Από το marketing στην πραγματικότητα

Θρίλερ στο Γιοχάνεσμπουργκ με 289 εργάτες παγιδευμένους σε χρυσωρυχείο

Euroleague – Πρίντεζης: «Χαίρομαι για τον Σπανούλη, αλλά ήρθα για να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό»

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην PR που «πουλούσε» πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό – Πώς εξαπατούσε τα θύματά της