Αίγιο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος που παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθη πριν από λιγο ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος στα τέλη Αυγούστου παρέσυρε και σκότωσε μία 68χρονη γυναίκα και το 15 μηνών εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου.

Ο νεαρός μετά την απολογία στο Ναυτοδικείο Πειραία, αφέθη ελευθερος με περιοριστικούς όρους και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

«Μαζί με την κυρία ανακριτή και την κυρία εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά διαπιστώσαμε νομοθετικό κενό γιατί στο νέο άρθρο του Ποινικού Κώδικα 290 που επιγράφεται επικίνδυνη οδήγηση και είναι κακούργημα, το ποιο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών δεν προβλέπεται η περίπτωση για την οποια κατηγορήθηκε ο νεαρός σημαιοφόρος. Μάλιστα χρησιμοποιήσαμε ως επιχείρημα το ότι έχει αναρτηθεί και βρίσκετια υπό διαβούλευση το υπουργειο Δικαιοσυνης, τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου που να περιλαμβάνει και τα πραγματικά περιστατικά του συγκεκριμένου εγκλημάτος για το οποίο κατηγορήθηκε αποδεικνύοντας έτσι το επιχείρημα μας», τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος του 28χρονου σημαιοφόρου, Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

“Καταπέλτης” το κατηγορητήριο για τον 28χρονο οδηγό του θανατηφόρου τροχαίου στις Καμάρες

Τραγωδία στις Καμάρες: Σοκαριστικό το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων -Το καροτσάκι με το μωρό “εκσφενδονίστηκε” 5 μέτρα μακριά – Καμιά βλάβη του ΙΧ!

Brownies με cottage
31/01/2026 | 01:29

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!