Αιγιάλεια: Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των κοινοτήτων που επλήγησαν από την πυρκαγιά

Τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή του Διακοπτού, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Καραΐσκο και Τεχνικών Έργων με αρμοδιότητες Δ.Ε. Διακοπτού κ. Βασίλη Χριστόπουλο.

Ο Δήμαρχος είχε συναντήσεις με προέδρους και κατοίκους των πληγεισών περιοχών, συζήτησε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ιδιοκτησίες και σε υποδομές και επέβλεψε τις εργασίες αποκατάστασης που ήδη πραγματοποιούνται στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής που καταστράφηκε από τη φωτιά.

Από τον Δήμο Αιγιαλείας, εξάλλου, τη Δευτέρα θα αποσταλεί αίτημα προς την Κυβέρνηση ώστε οι πληγείσες από τη φωτιά κοινότητες να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

358262298_1643995629429500_4298016883173336441_n.jpg

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του