Αιφνιδιαστικές απολύσεις στην ΕΒΟ Αιγίου – Στο δρόμο 36 εργαζόμενοι

 

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στην ΕΒΟ Αιγίου καθώς σήμερα 36 άτομα ενημερώθηκαν πως δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Πρόκειται για εργαζόμενους που δούλευαν στη μονάδα τα τελευταία 4 χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και λειτουργικές ανάγκες.

Παρόλο που η εταιρία είχε δεσμευτεί για την εργασία τους έως το τέλος του έτους, σήμερα οι 36 ενημερώθηκαν που θα μείνουν εκτός της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων από την 1η Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως η σύμβαση τους έληγε επίσημα τέλος του 2021 και μάλιστα η συγκεκριμέναη απόφαση έχει αναρτηθεί στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Συνολικά η ΕΒΟ Αιγίου απασχολεί 95 εργαζόμενους εκ των οποίων οι 30 μέχρι τον Μάρτιο θα συνταξιοδοτηθούν, γεγονός που σημαίνει πως η ΕΒΟ Αιγίου θα λειτουργεί με το μισό προσωπικό, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα και να κρίνεται αβέβαιο το μέλλον του εργοστασίου.

Αύριο έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνάντηση των εργαζομένων με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ και του εργατικού κέντρου Αιγίου, ενώ αναμένονται δυναμικές κινητοποιήσεις του Σωματείου της ΕΒΟ.

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO