Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και οι αγρότες κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνοντας τις σήραγγες των Τεμπών για τα φορτηγά για τρεις ώρες.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή, για λόγους ασφαλείας, της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα από την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών. Τα δύο ρεύματα της σήραγγας άνοιξαν και οι αγρότες κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους στο μνημείο των Τεμπών για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας.
Στα Τέμπη βρέθηκαν και οι ιδιοκτήτες των ΤΑΧΙ από τον Βόλο, για να εκφράσουν όπως είπαν, τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών.
Την Τρίτη (23/12) οι αγρότες θα αρχίσουν την αναδιάταξη των τρακτέρ σε πολλά σημεία των Εθνικών Οδών, προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η μετακίνηση των εκδρομέων των Χριστουγέννων.
