Άγριο ξύλο μεταξύ Αγγλίδων τουριστριών για τα μάτια ενός άνδρα ΒΙΝΤΕΟ

11/07/2024 | 08:41

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στα Μάλια της Κρήτης όταν ξαφνικά δύο τουρίστριες που παραθερίζουν στην περιοχή, πιάστηκαν στα χέρια.

Οι τουρίστριες από τη Μεγάλη Βρετανία ήρθαν στα Μάλια για να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς. Έπειτα ωστόσο από ξενύχτι και υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισαν να διαπληκτίζονται στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί, καταφέρνοντας η μία στην άλλη μπουνιές και κλωτσιές. Ο λόγος του άγριου καυγά, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν για τα μάτια ενός άνδρα.

Μετά το άγριο επεισόδιο, η μία από τις δύο γυναίκες κατέληξε αιμόφυρτη στον δρόμο, ενώ η άλλη διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι παρευρισκόμενοι στο συμβάν δεν παρενέβησαν για να σταματήσουν τις δύο γυναίκες, αντίθετα βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τον καυγά.

 

 

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες