Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών

10/05/2025 | 19:56

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων και μετά την σύλληψή του άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο 37χρονος υπό την επήρεια ουσιών τα έκανε γυαλιά καρφιά μέσα στο σπίτι του ζευγαριού και τραυμάτισε τον σύζυγο.

Επεισοδιακή σύλληψη

Οι γείτονες ειδοποίησαν συγγενικό πρόσωπο του 37χρονου για να τον ηρεμήσει ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Ο συγγενής του 37χρονου ενημέρωση ότι νωρίτερα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μετά από επεισοδιακή ακινητοποίηση του άνδρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το επεισόδιο εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τα εξής:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 10 Μαΐου 2025, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για την παρουσία ατόμου, πιθανόν τοξικοεξαρτημένου, το οποίο φερόταν να παρενοχλεί ηλικιωμένα άτομα σε διαμέρισμα, σε περιοχή των Νέων Λιοσίων.

Άμεσα στο σημείο μετέβη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία εντόπισε το εν λόγω άτομο να βρίσκεται σε εμφανή κατάσταση έντονης διέγερσης. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 37χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει σε οικία γειτονικού ζευγαριού, παρά τη θέληση της γυναίκας, την οποία προηγουμένως είχε ακολουθήσει, προκαλώντας φθορές στην κατοικία και τραυματίζοντας τον σύζυγό της.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν συγγενή του ανωτέρω, ο οποίος μετέβη στην οικία με σκοπό να τον ηρεμήσει.

Έχασε τις αισθήσεις του

Οι αστυνομικοί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο 37χρονος, κατάφεραν με δυσκολία να τον ακινητοποιήσουν και να τον απομακρύνουν από το διαμέρισμα. Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς, σύμφωνα με δήλωση του συγγενικού του προσώπου, ο 37χρονος είχε προβεί σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ο 37χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκε εν ζωή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ κινείται η προβλεπόμενη διαδικασία πειθαρχικής διερεύνησης των συνθηκών του συμβάντος.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία