Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας με έναν τραυματία – Πως τους εγκλώβισαν στην Γέφυρα Ρίου

 

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, χθες τη νύχτα, με αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Ολα συνέβησαν στην περιοχή της Κορίνθου όταν οι οπαδοί σταμάτησαν στο σημείο τα αυτοκίνητά τους, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπυο είχαν παρακολουθήσει τους αγώνες των ομάδων τους.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησε να ξεκινήσει συμπλοκή. Από τον ξυλοδαρμό ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρά τραύματα.

Οι δράστες αμέσως μπήκαν στο αυτοκίνητό τους με κατεύθυνση την Πάτρα.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων , ωστόσο, είχε λάβει στοιχεία για το αυτοκίνητο , από μάρτυρες του επεισοδίου και τελικά κατάφερε να τους μπλοκάρει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, περίπου στη μια τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το όχημα και συνέλαβαν τους 4 οπαδούς, τους οποίους και έστειλαν στην Αστυνομία της Κορίνθου για τα περαιτέρω. 

 

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Στόχος ένας καλύτερος κόσμος

Δέκα συλλήψεις στα Σαγαίικα – Έκλεβαν ρεύμα από κολώνα

Νεκρή γυναίκα μέσα σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο Άνδρος – Τήνος

Το ΠΤ Δυτ. Ελλάδας Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος για τον τραυματισμό της εργαζόμενης στη Δυτική Αχαΐα

Β. Κικίλιας από Σάμο: «Με κάμερες drone και νέες προσλήψεις ενισχύουμε το Λιμενικό που παλεύει στο Αιγαίο»

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βραχναίικα

Στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Ανδραβίδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΕΔΕ και απομάκρυνση του Διευθυντή από την Διεύθυνση Συγκοινωνιών Αιγίου – Έλεγχος για fast track διαδικασίες μεταβίβασης επαγγελματικών οχημάτων