Αγρίνιο: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 50χρονου ποδηλάτη Παναγιώτη Μπουλούμπαση

Με βαθιά συγκίνηση τελέστηκε στο Αγρίνιο η κηδεία του 50χρονου ποδηλάτη Παναγιώτη Μπουλούμπαση που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, μετά από φρικτό τροχαίο ατύχημα.

Μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης, τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Αυγούστου 2025 η κηδεία του 50χρονου ποδηλάτη Παναγιώτη Μπουλούμπαση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης, από διερχόμενο όχημα στο οδικό τμήμα Φραγκόσκαλας – Μαλευρού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και, παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου.

Αγρίνιο: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 50χρονου ποδηλάτη Παναγιώτη Μπουλούμπαση

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου γέμισε από νωρίς με συγγενείς, φίλους, συναθλητές και μέλη της τοπικής κοινωνίας, που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο Παναγιώτη, πατέρα τριών παιδιών.

Ο Παναγιώτης Μπουλούμπασης, ιδιωτικός υπάλληλος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με ενεργή παρουσία στην ποδηλασία και τον αθλητισμό. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ και συγκίνηση στην ευρύτερη περιοχή. Η απουσία του θα είναι αισθητή σε όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Αγρίνιο: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 50χρονου ποδηλάτη Παναγιώτη Μπουλούμπαση

sinidisi.gr

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)