Αγρίνιο: Τσακώθηκε ζευγάρι και την “πλήρωσε” το παιδί… Του ήρθε μπουκάλι στο κεφάλι!

 

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τετάρτης με θύμα ένα 7χρονο παιδί το οποίο τραυματίστηκε κατά λάθος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το karvasaras.gr σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο ένα ζευγάρι τσακωνόταν. Ο 60χρονος σύζυγος με την 42χρονη γυναίκα του ήταν σε έντονη αντιπαράθεση με βρισιές και απειλές. Κάποια στιγμή η γυναίκα πέταξε προς τον άνδρα ένα μπουκάλι με καθαριστικό κουζίνας, το οποίο όμως αντί να βρει τον στόχο της, πέτυχε και τραυμάτισε το 7χρονο παιδί.

Το ανδρόγυνο αλληλομηνύθηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακη βία από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα οι δύο εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ ευτυχώς το 7χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana