Αγρίνιο: Στο Νοσοκομείο δύο πυροσβέστες – Τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας

Ελαφρά τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες, ηλικίας 38 και 40 ετών, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης άντλησης υδάτινου όγκου από χώρο στην περιοχή Κόνισκα Θέρμου.

Οι δυο άνδρες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία και ζάλη και άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα έλαβαν εξιτήριο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr πιθανόν η αδιαθεσία τους να προήλθε από εισπνοή μονοξιδείου.

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;