Αγρίνιο: Ο 30χρονος που σκότωσε τη 43χρονη Δώρα, μητέρα 3 παιδιών, είχε συλληφθεί το Σεπτέμβριο για βία σε βάρος της! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της στυγερής και εν ψυχρώ δολοφονίας της 43χρονης Δώρας, μητέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Δευτέρας, στο κέντρο του Αγρινίου, από τον 30χρονο πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα ήταν χωρισμένη με τρία παιδιά και φέρεται να είχε συνάψει σχέση με τον φερόμενο ως δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24 ο 30χρονος που αναζητείται από τις Αρχές, είχε ξανασυλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της εκλιπούσας. Τότε αστυνομικοί είχαν βρει στην κατοχή του και κατέσχεσαν τρία πιστόλια. Την ερχόμενη Παρασκευή μάλιστα 15 Νοεμβρίου, επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον δράστη.

Η Αστυνομία του Αγρινίου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του καθώς αμέσως μετά το φόνο που διέπραξε, εξαφανίστηκε από το σημείο.

 

Αγρίνιο: Ο 30χρονος που σκότωσε τη 43χρονη Δώρα, μητέρα 3 παιδιών, είχε συλληφθεί το Σεπτέμβριο για βία σε βάρος της! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στο κέντρο του Αγρινίου: Πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας