Αγρίνιο: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εστιατόριο

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κλοπή που έλαβε χώρα στις (19 –20/2/2016) σε εστιατόριο στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 23 και 16 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού εισήλθαν, παραβιάζοντας θύρα, σε εστιατόριο, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα τρυπάνι.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, οι οποίοι προσήχθησαν σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποδοθεί στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
 

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της