Αγρινίο: Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου στο κέντρο της πόλης

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σταματούν για έλεγχο στο κέντρο του Αγρινίου, έναν 30χρονο ο οποίος την ώρα εκείνη περπατούσε. Δεν περίμεναν όμως, ότι ένας τυπικός έλεγχος για εξακρίβωση στοιχείων θα μετατρεπόταν σε επεισοδιακή σύλληψη!

Μόλις ο 30χρονος Αγρινιώτης αντιλήφθηκε ότι θα ελεγχθεί από τους αστυνομικούς, άρχισε ξαφνικά να τους βρίζει χυδαία, χρησιμοποιώντας ουκ ολίγα «Γαλλικά».

Οι αστυνομικοί αρχικά αιφνιδιάστηκαν, ωστόσο άμεσα πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της απρόκλητης εξύβρισης εναντίον αστυνομικού οργάνου.

Το «θερμό» περιστατικό μάλιστα σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το συμβάν το οποίο την ώρα εκείνη εξελίσσονταν.

sinidisi.gr

Παρουσίαση εργαστηρίου- «Ο Χορός των Σκιών» στις Γραμμές Τέχνης

Πάτρα: Αυτή είναι η 24χρονη ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι από πνιγμό στην Πλαζ

Σαν σήμερα 10 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου 2025

Τι είδους Φιλελευθερισμός;

Το Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας …ανοίγει τα φτερά του

Έμειναν απλήρωτοι φόροι 3 δισ. ευρώ στο α΄ τετράμηνο – Περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι κινδυνεύουν με κατασχέσεις

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωΐ στο Σκαγιοπούλειο, παρουσία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ