Αγρίνιο: Εμπλοκή τρίτου οχήματος «βλέπει» ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του άτυχου 21χρονου

Συγκλόνισε το Αγρίνιο το δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/7) στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο Θανάση Καφρίτσα.

Η οικογένεια του 21χρονου όρισε πραγματογνώμονα ο οποίος μετέβη σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και στον τόπο του συμβάντος. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος δήλωσε πως «κάποιο όχημα σίγουρα παρενέβη έμπροσθεν της αρχικής κατεύθυνσης του ΙΧ και ήταν η αιτία να τροχοπεδήσει».

Σημείωσε ακόμη πως «Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί το άγνωστο όχημα».

Δείτε όσα δήλωσε ο ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων στην κάμερα του Agrinio TV:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευθύς εξαρχής πρόκειται για ένα δύσκολο τροχαίο. Έκανα αυτοψία και των δύο οχημάτων, σύμφωνα με τα σημεία επαφής των δύο οχημάτων, σε συνδυασμό με τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του τόπου που έλαβε χώρα η σύγκρουση, βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν φυσικά ή τεχνικά εμπόδια. Δεν έβρεχε, το παιδί δεν ήταν υπό επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το μηχανισμό της σύγκρουσης, εκτροπής, ανατροπής, καύσης του ΙΧ επιβατηγού και πάνω από όλα από τα ίχνη τριβής-τροχοπέδησης των ελαστικών, μήκους 25 περίπου μέτρων, προκύπτει μία πάρα πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Έκανε πρώτα τροχοπέδηση και μετά αποφευκτικό ελιγμό μετά τη σύγκρουση προς τα αριστερά. Κάποιο όχημα σίγουρα παρενέβη έμπροσθεν της αρχικής κατεύθυνσης του ΙΧ και ήταν η αιτία να τροχοπεδήσει.

Έκτοτε και η σύγκρουση και ο ταυτόχρονος ελιγμός του οδηγού, οδήγησαν το ΙΧ πάνω στις μπάρες ασφαλείας και πήρε φωτιά. Η Αστυνομία με ενημέρωσε ότι είδαν την κοπέλα να εκτινάσσεται εκτός της καμπίνας του αυτοκινήτου και να είναι όρθια στα πόδια της. Τύχη βουνό η κοπέλα, μεγάλη ατυχία ο οδηγός. Εκτίμησή μου είναι ότι αν δεν φορούσε ζώνη θα είχε βγει», σχολίασε.

«Οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγρινίου είναι και έμπειροι και αποφασισμένοι να το ψάξουν. Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί το άγνωστο όχημα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται».

agriniopress.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ