Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα

12/11/2019 | 20:04

Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο.

Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του; Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα.

Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεσή της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

Πηγή: govastileto.gr

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO