Άγρια επίθεση αγέλης σκύλων σε γυναίκα έξω από την επιχείρησή της

18/06/2024 | 12:14

Σοκαρισμένη με τα όσα βίωσε είναι 44χρονη γυναίκα από το Φίλυρο της Θεσσαλονίκης, αφού δέχτηκε άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν η ίδια βγήκε έξω από την επιχείρηση που διατηρεί με την μητέρα της στην περιοχή για να ποτίσει τα λουλούδια.

Σημειώνεται πως είχε γνώση για την παρουσία των σκυλιών σε έναν χώρο πιο δίπλα καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που τα έβλεπε και είχε παρατηρήσει πως είναι άγρια, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα της συμβεί κάτι τέτοιο.

«Μου επιτέθηκαν τουλάχιστον δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά. Έκρυψα το πρόσωπό μου και έπεσα μπρούμυτα για να προστατευτώ. Ήταν σαν να ήμουν η τροφή τους», ανέφερε συγκλονισμένη μιλώντας στην ΕΡΤ.

Από το μένος των σκυλιών την έσωσαν τελικά οι θαμώνες του μαγαζιού.

Ο Δήμος αφού ενημερώθηκε για το τρομακτικό συμβάν δήλωσε ότι τα εν λόγω σκυλιά είναι στειρωμένα και δεν μπορεί να κάνει κάτι περαιτέρω. Δεν υπάρχει κάποιο καταφύγιο όπου μπορούν να τα πάνε, οι φιλοζωικές πάνε και τα ταΐζουν και έτσι η κατάσταση συνεχίζεται.

Το 44χρονο θύμα αφού έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε στη δουλειά της με τον φόβο ωστόσο μίας νέας επίθεσης να μην την αφήνει να ηρεμήσει.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Πάτρα: 27χρονος μπήκε ανάποδα με ΙΧ στο λιμάνι – Δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τραυμάτισε Λιμενικό