Αυτοψία Αλεξόπουλου στην αερογέφυρα της Κάπελης στην Κάτω Αχαΐα (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά τις καταγγελίες πως δεν έχει προβλεφθεί χώρος για την ασφαλή διέλευση των πεζών, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο σημείο, αφού εκτός των άλλων, λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο της Κάτω Αχαΐας.

Μετά την αυτοψία ο Δήμαρχος επικοινώνησε άμεσα με τα διευθυντικά στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας «ΑΒΑΞ» τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι στη μελέτη έχουν προβλεφθεί πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές της γέφυρας. Ωστόσο ο κ.Αλεξόπουλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, η οποία και αναμένεται έχει προγραμματιστεί για τα επόμενα 24ωρα.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα οδικής ασφάλειας και δυσλειτουργιών από την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, τα οποία όφειλαν να είχαν διευθετήσει οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές κατά τον σχεδιασμό του έργου κι όχι στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την Σλοβενία στο Eurobasket 2025

Εμφάνιση αρκούδας στο Άργος Ορεστικό

Το παιχνίδι της 7χρονης στην Καλλιθέα εξελίχθηκε σε τραγωδία – Η νοσηλεύτρια θεία της προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, 40 λεπτά πάλευαν οι γιατροί

Μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ την ερχόμενη εβδομάδα προεξοφλούν τα ομόλογα

Πάτρα: Σύλληψη αλλοδαπού στο λιμάνι

Ο Κήπος των Ηρώων εντάχθηκε στο European Route of Historic Gardens

Πάτρα: Σύσκεψη για την πυρασφάλεια στα καταστήματα εστίασης

Τζ. Μελόνι: «Η Ευρώπη πρέπει να βρει το θάρρος να απαλείψει τους εσωτερικούς δασμούς της»