Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στην Κρήτη

03/01/2018 | 21:16

Αντί για γάμος… κηδείες. Δύο σπίτια έκλεισαν από το πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης. Πρωταγωνιστές της τραγωδίας, η Μαίρη και ο Χρήστος που σκόπευαν να παντρευτούν.

Οι δύο νέοι, 22 και 24 ετών, είχαν αρραβωνιαστεί. Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, που ήταν φοιτητής. Σύμφωνα με το FlashNews, η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.

Όμως, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής, τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας η οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ήταν 45 ετών. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, περίπου 14 ετών.

Δείτε το βίντεο του cretetv:

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ