Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα της Μαριάντας Πιερίδη!

23/01/2019 | 21:10

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης, η Μαριάντα Πιερίδη κι ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου κάνει γιόγκα.

«Αποφάσισα να πάω σε σχολή για δασκάλους γιόγκα όπου δίνει παγκόσμια πιστοποίηση. Και το σπίτι μας είναι έτσι, έχουμε τις χελωνίτσες μας , είμαστε λίγο πιο κούλ και το παιδί είναι στο ίδιο στυλ» αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Από την άλλη πλευρά ο επιτυχημένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, είπε χαρακτηριστικά: «Κάνω πάνω από 20 χρόνια πολεμικές τέχνες κι η γιόγκα για εμένα είναι ο συνδετικός κρίκος. Στην δουλειά μία φορά την εβδομάδα κάνουμε όλοι μαζί γιόγκα, στην αρχή γέλαγαν όταν τους είπα ότι θα παίρνουμε τα στρώματά μας και θα κάνουμε γιόγκα, τώρα μου ζητάνε και δεύτερη προπόνηση».

Σουβλάκια κοτόπουλο με λεμόνι και πιπέρι

Kim Kardashian: Πήρε το πτυχίο της – Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Harvard μετά από έξι χρόνια

Φουρνιέ: «Έπαιξα με την καρδιά μου ένα πολύ συναισθηματικό παιχνίδι»

Πέθανε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μοχάμεντ Λάχνταρ Χαμίνα

Η Ελλάδα στην Επιτροπή Σύμβασης της UNESCO για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

ΔΥΠΑ: 74% αύξηση συμμετοχής επιχειρήσεων στο JOBmatch 2.0

Οι 10 πλουσιότεροι Αμερικανοί κέρδισαν επιπλέον 365 δισ. τον τελευταίο χρόνο

Τραμπ: Μετά το Χάρβαρντ αποκλείει και άλλα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ