Αυτό είνα το ίδρυμα του Τσίπρα – Δείτε το καταστατικό και ποιοι συμμετέχουν

02/06/2024 | 18:17

Στο  ΓΕΜΗ με αριθμό 173633601000 κατατέθηκε η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος Τσίπρα, μέσω του οποίου θα επιχειρήσει το προσωπικό του rebranding. Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε, συμμετέχουν – πέραν του πρώην πρωθυπουργού – δύο στενοί του συνεργάτες: για τον διευθυντή του Γραφείου, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, o οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και την Γιάννα Πεππέ, γενική γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος, ο οποίος άλλωστε είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ προβλέπεται να δραστηροποιηθούν αρκετοί στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ήταν η τελευταία εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα. 

Όπως είναι γνωστό, το Ιδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο διεθνές συνέδριο για τις 17 και 18 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. 

Ο λογαριασμός Georghy Zhukov του X- Twitter, βρήκε και δημοσίευσε το καταστατικό του Ιδρύματος. Δείτε το ΕΔΩ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ