Αυτά είναι τα τρία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το Σκοπιανό

18/01/2018 | 12:55

Τα ονόματα για το Σκοπιανό δόθηκαν, σύμφωνα με τον Διευθυντή Σύνταξης της Realnews, Βασίλη Σκουρή, που μετέφερε τις πληροφορίες στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είναι το Νόβα, το Βόρεια και το Άνω τα τρία ονόματα. Υπάρχει ένα ερώτημα, είναι στα Αγγλικά; Οι πληροφορίες λένε αλλά είναι ακόμα αδιασταύρωτες ότι οι δύο τουλάχιστον από τις τρεις ονομασίες είναι στα σλάβικα και θα είναι αμετάφραστες. Έτσι δικαιολογούνται οι σφοδρές αντιδράσεις και η δυσαρέσκεια των Σκοπίων για το όνομα. Η συζήτηση δεν γίνεται μόνο για το όνομα, γίνεται για το erga omnes, για το Σύνταγμα και τα παράγωγα. Το erga omnes φαίνεται ότι τα Σκόπια το συζητούν θετικά, το Σύνταγμα αρνούνται κατηγορηματικά, και στο θέμα των παραγώγων έθνος, γλώσσα, είναι ένα θέμα που είναι ακόμα σε συζήτηση. Και το συζητούν και δεν το συζητούν. Η Αθήνα είναι κάθετη σε όλα αυτά, όπως ξεκινάει η διαπραγμάτευση”.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ