Αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε όλες στην επιδερμίδα μας

Ένα ωραίο και λαμπερό δέρμα σίγουρα είναι δώρο της φύσης. Ωστόσο ακόμη κι αυτό θα πρέπει να έχει την ανάλογη περιποίηση για να διατηρηθεί χρησιμοποιώντας φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα.  Υπάρχουν ωστόσο μερικά λάθη τα οποία κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες όσον αφορά στη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Ποια είναι αυτά;

Κοιμάσαι μακιγιαρισμένη. Αρκετές γυναίκες που έχουν μάλιστα ωραία δέρματα, γυρίζουν στο σπίτι και το μόνο που κάνουν είναι να πλένουν τα δόντια τους και να πέφτουν κατευθείαν για ύπνο. Απέφυγε ακόμη και τα μαντιλάκια καθαρισμού. Πάρε γαλάκτωμα και μετά σαπούνι για να ξεπλύνεις καλά το πρόσωπό σου.

Αγοράζεις προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα σου. Λάθος μεγάλο. Απευθύνσου σε κάποιον φαρμακοποιό ή καλύτερα δερματολόγο. Το κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες.

Ξενυχτάς και καπνίζεις πολύ. Όλο αυτό κάνει  πολύ κακό στο δέρμα σου. Βγάζεις σπυράκια και έχεις πρόωρη γήρανση. Μην το κάνεις άσκοπα.

Το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Μην ξεχνάς την κρέμα σου και να πίνεις πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)