Αφαίρεσαν χρήματα, ενισχυτές και ηχοσυστήματα σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα

Συνελήφθησαν, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, εντόπισαν τους δύο δράστες χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, να κατέχουν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 17χρονου, ενισχυτές και ηχοσυστήματα, για τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολουθήσε , προέκυψε ότι οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν χθες, στην Πάτρα και στη Κάτω Αχαΐα, τρείς κλοπές σε οχήματα, κατά τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα, ενισχυτές και ηχοσυστήματα.

Πιο αναλυτικά,
•       Χθες, το πρωί, στην Πάτρα, παραβίασαν πόρτα αυτοκινήτου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, δύο ενισχυτές και ένα usb stick, ενώ στη συνέχεια παραβίασαν την τάπα του ρεζερβουάρ και αφαίρεσαν περισσότερα από (20) λίτρα βενζίνης,
•       Την ίδια ημέρα, λίγη ώρα αργότερα, σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε σταθμευμένο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ.
•       Τέλος, την ίδια μέρα το απόγευμα, μετέβησαν στις αποθήκες του Τελωνείου Πατρών (ΟΔΔΥ), στην Κάτω Αχαΐα και αφαίρεσαν από ιδιωτικής χρήσης κατασχεμένο φορτηγό, ένα ενισχυτή ηχείων αυτοκινήτου και μια πηγή ηχοσυστήματος.

Σημειώνεται ότι, όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 

Mεγάλη φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Κλιντ Ίστγουντ για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις: «Έκανα ό,τι μου άρεσε και έπρεπε να το αποδεχτεί η γυναίκα μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Θηβών: Δεν κοιμάται και φοβάται πως θα την δηλητηριάσουν

Γαλλία: Δύο νεκροί από τον καύσωνα – Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός από το 1900

Basketball Champions League: Έμαθαν αντιπάλους ΑΕΚ, Προμηθέας, Καρδίτσα – Στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Ζάκυνθος: Εφιάλτης για 51χρονη στα χέρια του πρώην συντρόφου της – Η καταγγελία για βιασμό και η σύλληψη του 46χρονου

Μηχανισμοί Seatrac τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Δυτικής Αχαΐας