AEK: Θετικός στον κορoνοϊό ο Καρακλάιτς

21/11/2020 | 20:56

 

Η ΑΕΚ έκανε τα τελευταία της τεστ πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα στη Ριζούπολη την Κυριακή με τον Πέταρ Καρακλάιτς να είναι θετικός.

Αναμενόμενα θα μπει σε καραντίνα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης. Πλέον, υπάρχει ανησυχία αν από το συγκεκριμένο κρούσμα εντοπιστούν και άλλα θετικά στα επόμενα τεστ της ομάδας, ενώ δεν έκανε τεστ ο Ζίγκα Λάτσι και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βγήκε αρνητικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!».

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα και “μπλόκαρε” όλη η Κανακάρη – Τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες – ΦΩΤΟ