ΑΕΚ: Ενημέρωσε τον Μανόλο Χιμένεθ για την λύση συνεργασίας

25/05/2019 | 18:33

Ο Μανόλο Χιμένεθ ενημερώθηκε σήμερα ότι σταματά η συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έρχεται, ο Μανόλο Χιμένεθ φεύγει. Αυτή είναι η ιστορία για την θέση του προπονητή στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Η Ενωση σήμερα ενημέρωσε τον Μανόλο ότι θα ασκηθεί ο οψιόν λύσης της συνεργασίας, όπως υπήρχε στην μεταξύ τους συμφωνία με ισχύ μέχρι και τις 10 Ιουνίου.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενημερώσει τον Ισπανό προπονητή και τις προηγούμενες ημέρες για τις προθέσεις του και ότι σήμερα θα λάμβανε την οριστική απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπως και έγινε. Πλέον, από εδώ και πέρα βεβαίως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών για το ζήτημα της λύσης του συμβολαίου. Και από Δευτέρα θα υπάρχουν πια επίσημες διαδικασίες. Ετσι, τελειώνει και η 3η θητεία του Ανδαλουσιανού προπονητή στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, από Δευτέρα αναμένονται και τα… επίσημα της υπόθεσης του Μιγκέλ Καρντόσο. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό για διετές συμβόλαιο και αναμένεται αρχές της εβδομάδας η άφιξη του στην Αθήνα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της