Άδωνις Γεωργιάδης στο tempo24: Σε λειτουργία ο “Άγιος Ανδρέας” μέχρι το τέλος Αυγούστου – Πυρετώδεις εργασίες από τέσσερα συνεργεία

Ρεπορτάζ: Νίκος Σύφαντος

“Το νοσοκομείο του “Αγίου Ανδρέα”, αναμένεται να επαναλειτουργήσει πλήρως, μέχρι το τέλος του μήνα”. Ήδη αυτή τη στιγμή εργάζονται ως προς την κατεύθυνση αυτή, πυρετωδώς, τέσσερα συνεργεία”.

Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο tempo24 και τον Νίκο Σύφαντο, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την επαναλειτουργία του νοσοκομείου, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 26 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι ζημιές ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, “ευτυχώς λειτούργησαν τα sprinklers (αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης) αλλιώς η καταστροφή από τη φωτιά στο συγκεκριμένο κτίριο θα ήταν ολοσχερής”.

“Αν και τα αίτια ερευνώνται, χρειάζεται αναθεώρηση των πρωτόκολλων πυρασφάλειας του νοσοκομείου”, δήλωσε με νόημα… ο Υπουργός Υγείας στο tempo24.

Έως την πλήρη αποκατάσταση των εργασιών και την επαναλειτουργία του “Αγίου Ανδρέα” εφημερεύει καθημερινά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες