Aδελφή Δώρας: “Ήταν υγιέστατη. Φαντάζομαι ότι υπάρχει δικαιοσύνη” – ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της βυθίζοντας στο πένθους τους οικείους της μίλησε η αδερφή της.

Πάτρα: Ευθύνες για το θάνατο της 27χρονης Δώρας μετά τη γέννα – Τι λέει ο ιατροδικαστής – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη η αδερφή της αδικοχαμένης Δώρας μίλησε στο Mega το πρωί της Δευτέρας (22/6) και τόνισε πως η νεαρή γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Η Δώρα ήταν ένα πολύ ευγενικό, πολύ δοτικό κορίτσι. Ένα πολύ καλό και δραστήριο κορίτσι. Είμαστε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι και πολύ στεναχωρημένοι», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Δώρα ήταν υγιέστατη. Το διαβάσατε και στο πόρισμα. Δεν είχε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Εμείς σε αυτήν πιστεύουμε», πρόσθεσε η αδερφή της 27χρονης.

Η νεαρή κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ωστόσο στη συνέχεια διασωληνώθηκε και κατέληξε έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, οι αιτίες και τυχόν λάθη ή παραλείψεις του ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με το πόρισμα διαπιστώθηκαν ενδείξεις για την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων, διετάχθη ΕΔΕ και την υπόθεση θα αναλάβουν οι δικαστικές αρχές.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ