Αχτσιόγλου: Στην κανονικότητα με ισχυρές κλαδικές συμβάσεις

21/02/2017 | 07:33

Όλες οι πλευρές εργάζονται για να γεφυρωθούν οι αποστάσεις στην αξιολόγηση, δηλώνει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει ορθολογικό επιχείρημα για αλλαγή του ορίου των ομαδικών απολύσεων.

Μιλώντας στην Ναυτεμπορική και σε σχέση με το ανοιχτό μέτωπο των εργασιακών, τονίζει:

«Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των κλαδικών ΣΣΕ αποτελεί ανάγκη που προκύπτει από την ίδια την πραγματικότητα. Το ΔΝΤ μπορεί να συνεχίζει να αρνείται αυτή την πραγματικότητα και να επιμένει να ζητάει ακραία και παράλογα μέτρα, που στόχο έχουν την περαιτέρω διάλυση και απορρύθμιση της εργασίας.

» Δεν μας κάνει εντύπωση, αφού το ΔΝΤ από κοινού με τις προηγούμενες κυβερνήσεις κατά την περίοδο 2010-2014 ισοπέδωσαν τα εργασιακά δικαιώματα και καλλιέργησαν το έδαφος για την άνθιση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Φ. Ζαΐμης στην εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος για το νερό 

Κηδεύονται την Τρίτη

Δήμος Πατρέων: Απάντηση στον Ιάσονα Φωτήλα

Σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Το βίντεο με τα όσα εμετικά έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Πάτρα: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό …έφυγε μόνο του και “καρφώθηκε” σε δέντρο – ΦΩΤΟ

Πανελλήνιες 2025: Oι απαντήσεις στα Μαθηματικά από το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”

Κωνσταντινούπολη: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας

Πανελλήνιες 2025: Oι απαντήσεις στη Βιολογία από το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”