Αχαΐα: Τραγωδία με άνδρα που αναζητούνταν και βρέθηκε νεκρός!

Τραγωδία στον Δήμο Ερυμάνθου καθώς πριν λίγη ώρα εντοπίστηκε δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του ο 88χρονος που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για τον άτυχο Κωνσταντίνο Μπαρή.

Τα ίχνη του χάθηκαν στο Σκιαδοβουνι (βουνό Έλατος) Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας χθες 24/11/2024 .κ ώρα 17:00! Έφυγε από το χωριό Πτέρη Αχαΐας από το σπίτι του την 09:00 ώρα και κατευθύνθηκε προς το συγκεκριμένο μέρος.

Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε την Κυριακή και σήμερα κινητοποιήθηκαν μέχρι και drones της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία τον εντόπισαν δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατη περιοχή.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους συγχωριανούς του.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών