Αχαΐα: Τον ενόχλησε σκυλί που φροντίζουν μαθητές και “μπούκαρε” στο προαύλιο με βρισιές – Έσπασε και πόρτα του σχολείου!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Γυμνάσιο Διακοπτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ένας 64χρονος εισέβαλε εξαγριωμένος στο προαύλιο του σχολείου, αφού πρώτα προκάλεσε φθορές στην εξώπορτα.

Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει σε έντονο ύφος και να βρίζει τους μαθητές, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο εκπαιδευτικό συγκρότημα, γεγονός που κινητοποίησε τη Διεύθυνση του σχολείου.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος έχει ενοχληθεί από την παρουσία αδέσποτου σκύλου στο σχολείο, το οποίο μάλιστα φροντίζουν οι μαθητές!

Ο άνδρας κρατείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

Πάτρα: Μετά τη σύλληψη, ήρθε και η φυλακή για την γυναίκα που αναζητούνταν επί 25 χρόνια!

 

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Μπουγατσάκια με γιαούρτι (κουρουδάκια)

Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για τον γιο της

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Συνεχίζει την προετοιμασία για τα φιλικά η Εθνική – Άπαντες στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Ο Τραμπ θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Αίτημα αποφυλάκισης από τον Ράτκο Μλάντιτς για λόγους υγείας – Επικαλείται ανίατη ασθένεια και λίγους μήνες ζωής