Αχαΐα: Θλίψη για τον Γιάννη Αλευρή – Πήγαινε στο στάβλο του, αλλά το αυτοκίνητό… τούμπαρε και σκοτώθηκε – Αύριο το τελευταίο “αντίο”

Θρήνος για τον 68χρονο Γιάννη Αλευρή από το Σκιαδά στην ορεινή Αχαία ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ο εκλιπών κατευθυνόταν στον στάβλο του με το αυτοκίνητό του, μέσω ενός χωμάτινου ανηφορικού δρόμου, τον οποίο ωστόσο γνώριζε καλά, καθώς για χρόνια διερχόταν από αυτόν.

Όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον ανηφορικό δρόμο από Σκιαδά προς Φτέρη Δροσιάς Τριταίας.

Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο του έφυγε προς τα πίσω και ανατράπηκε, με συνέπεια ο ίδιος να χάσει τη ζωή του.

Ο χωματόδρομος ήταν λόγω και της βροχής και κακοκαιρίας ολισθηρός. 

Ο 68χρονος ήταν από το Σκιαδά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε περάσει περιπέτεια με την υγεία του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στο Σκιαδά.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας