Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στο Θεριανό – Νεκρός ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Σιάτος

Τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε ο 75χρονος αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Σιάτος, το Θεριανό Αχαΐας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο.

Ο εκλιπών με καταγωγή τον Άγιο Νικόλαο Κλειτορίας,  εκλήθη μαζί με άλλους αξιωματικούς να συστήσουν την Αστυνομική Σχολή Καλαβρύτων, όπου υπηρέτησε ως υποδιοικητής, διευθυντής σπουδών και καθηγητής Ποινικού Δικαίου ενώ είχε διατελέσει και αστυνομικός διευθυντής Αχαϊας. 

Παντρεύτηκε το 1976  την Ασημίνα  Παπαϊωάννου, με κεταγωγή από το Πλανητέρο, υπάλληλο Ελεγκτικού Συνεδρίου, και απέκτησαν δύο παιδιά την Αναστασία, πτυχιούχο  Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΤΕΙ Πατρών και τον Γιώργο, επίσης πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, ενώ ευτύχησε να δει μια εγγονή, την Ιφιγένεια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Αγιο Νικόλαο Κλειτορίας

Το τροχαίο δυστύχημα τα αίτια του οποίου παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, συνέβη το πρωί της Δευτέρας

Έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)