Αχαΐα: Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσώστη σε ηλικιωμένο – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Σωτήρια αποδείχθηκε σε ηλικιωμένο, η επέμβαση του ναυαγοσώστη και του ειδικών επιστημών που απαρτίζουν την ομάδα διάσωσης (της Ναυαγοσωστικής Σχολής Αχαΐας MarineRescue), η οποία έχει αναλάβει το έργο στις παραλίες της δυτικής Αχαΐας. 

Πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ενας 66χρονος ο οποίος κατάγεται από χωριό της δυτικής Αχαΐας, αισθάθηκε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε με αποτέλεσμα να πιει νερό.Το περιστατικό συνέβη στην παραλία της Κάτω Αχαΐας. 

Αμέσως έγινε αντιλητπό από τον ναυαγοσωστικό σταθό και ο 66χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι προσπάθειες των ναυαγοσωστών είχαν σωτήριο αποτέλεσμα, καθώς κατάφεραν να επαναφέρουν τον ηλικιωμένο. Την ίδια στιγμή, ο σταθμός καλούσε ασθενοφόρο, το οποίο έφαστε μέσα σε λίγα λεπτά και μετέφερε τον 66χρονο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. 

Ισπανική ομελέτα
17/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα