Αχαΐα: Πρόωρες οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., πρόωρο και το… άγχος στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού!

Στις αρχές Φεβρουαρίου, το πολύ μέχρι και τις 15 του συγκεκριμένου μήνα θα γίνουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Και αυτό έπειτα από την κατάθεση χθες το απόγευμα στη Βουλή του Προεδρικού Διατάγματος από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με το οποίο καθορίζεται ότι από εδώ και πέρα οι κρίσεις στην Αστυνομία θα γίνονται μαζί με αυτές της Πυροσβεστικής.

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν, ιδίως στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαιτέρως… βαθιές, κάτι που έχει αρχίσει να ανησυχεί την τοπική ηγεσία στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών