Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Για την Τρίτη 29 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου (κατά τις ώρες 07:30 με 15:30), στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος αρ. 110 κατά τις ώρες 08:00 ως 15:00) και στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 07:30 με 20:00για το ευρύ κοινό. 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. 

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ