Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Για αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Βότση και Μαιζώνος κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (επί της οδού Γ. Ρίτσου κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00)  για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους