Αχαΐα: Μοιραία πτώση από σκάλες για 44χρονο

Πρώτη Ενημέρωση 8.45: Τραγική κατάληξη είχε το ατύχημα εντός της οικίας του, για 44χρονο Αιγιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο άνδρας παραπάτησε στις σκάλες του σπιτιού και κατέληξε στο δάπεδο, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αμέσως και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου αργότερα κατέληξε.

Νεότερη Ενημέρωση 10.17: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες τα ξημερώματα στο Αίγιο, όταν 44χρονος ημεδαπός, ενώ κατέβαινε εσωτερική σκάλα της οικίας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση