Αχαΐα: Μεγάλη επιχείρηση για την εξαφάνιση απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ! “Σηκώθηκαν” drones – Τραγική η κατάληξη των ερευνών! (ΝΕΟΤΕΡΑ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε ο 61χρονος σε αμπελώνα στην περιοχή του χωριού Άρλα, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν σε μακρινή απόσταση από το σημείο που τον εντόπισαν.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Κορυφώνεται η αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης 61χρονου απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος επέβαινε σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Μερσεντές. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται εθεάθη στην περιοχή της Άρλας, κοντά στην Τριταία.

Παρακαλείται όποιος είδε οτιδήποτε που σχετίζεται με την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένα “θρίλερ” βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Αχαΐα, με την εξαφάνιση 61χρονου απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι ο άνδρας εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Ωστόσο, πρωινές ώρες σήμερα φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα που ακριβώς βρίσκεται.

Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου με τις έρευνες τις τελευταίες ώρες, να έχουν επικεντρωθεί σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του, συμμετέχουν Αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένος σκύλος και θηροφύλακες που ξέρουν καλά την περιοχή, ενώ “σηκώθηκαν” και drones.

Τι απαντά ο Τούρκος υπ. Τουρισμού μετά την οργή για τις φωτογραφίες του σε πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα – Στοιχίζουν 120.000 την εβδομάδα

Ανταλλαγή βιβλίων στην παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων, ακούγοντας παραμύθια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού – «Αυτοσυγκράτηση στην Μέση Ανατολή»

Ρεάλ Οβιέδο – Μιράντες 3-1 παρ. (2-1 κ.δ): Επέστρεψαν στη La Liga μετά από 24 χρόνια οι Αστουριανοί

Πάτρα: Αντιπολεμική συγκέντρωση τη Δευτέρα το απόγευμα

Φρατέρκουλα του Ατλαντικού: Γνωρίστε τoυς κλόουν της θάλασσας

Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η βόμβα GBU-57 MOP χτυπάει πυρηνική εγκατάσταση

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Μιχάλη Ψύλου