Αχαΐα: Μακελειό απέτρεψε η Αστυνομία στο Διακοπτό – Είχαν δώσει “ραντεβού” για … ξύλο δύο ομάδες Ρομά – Συλλήψεις και προσαγωγές

 

Μακελειό απέτρεψε η τοπική ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής στο Διακοπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες Ρομά, είχαν δώσει εκεί “ραντεβού” για να λύσουν τις διαφορές τους… με ξύλο.

Η ομάδα ΟΠΚΕ της Αχαΐας σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς του Αιγίου, κατάφεραν να σταματήσουν άμεσα τη συμπλοκή πριν συμβούν τα χειρότερα, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ομάδες των Ρομά, είχαν πάνω τους κοντάρια από μισό έως ένα μέτρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ με τη βοήθεια των αστυνομικών στο Αίγιο, έδωσαν τέλος σε αυτή τη “συμφωνία” για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προχώρησαν σε 7 συλλήψεις και 11 προσαγωγές. Ενώ κατασχέθηκαν 9 κοντάρια! 

Ηνωμένο Βασίλειο: Διώξεις εναντίον τεσσάρων φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών

Πατρών – Πύργου: Φωτιά σε ΙΧ δίπλα από βενζινάδικο (ΦΩΤΟ)

Χωριάτικα πιτσάκια με φέτα και αφράτη ζύμη

Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί – Αρκεί να θυμάσαι αυτά τα 4 σημεία

Άρης: Τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας φανέλας

Στην Πάτρα την Παρασκευή ο Δ. Κουτσούμπας – Ομιλία στην Αγ. Νικολάου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της: «Τέλος γυρισμάτων μετά από δέκα μήνες ακατάπαυστης δουλειάς»

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ