Αχαΐα – Ληστεία σε βενζινάδικο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες – Τους κατέβασαν από το ταξί και τους φόρεσαν χειροπέδες!

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24

Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλισσό.  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό που διαμένουν μόνιμα στην Πάτρα. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και κατά δήλωση του παθόντα οι δύο δράστες άρπαξαν 4.800 ευρώ. Πολύ σύντομα μετά το συμβάν, η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τους δύο δράστες, του οποίους και παρακολουθούσε στενά. 

Όταν οι δύο δράστες, επέστρεψαν το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει για να κάνουν τη ληστεία, μπήκαν σε ένα ταξί.

Οι αστυνομικοί λεπτά αργότερα, ακινητοποίησαν το ταξί και συνέλαβε τους δύο δράστες. Να υπενθυμίσουμε ότι, όπως είχε γράψει το tempo24, οι δύο δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης με μαχαίρι. 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη