Αχαΐα: Κλέβουν ξύλα για να ζεσταθούν και αφήνουν τους άλλους στα … κρύα του λουτρού! Ανησυχία μετά τα Μανετέικα που έκοψαν ελιές από τη ρίζα – ΒΙΝΤΕΟ και νέες ΦΩΤΟ

Ανησυχία και φόβο έχει προκαλέσει το συμβάν στα Μανετέικα. Όπως έγραψε χθες το dytikanea.gr, άγνωστοι έκοψαν ελιές σχεδόν από τη ρίζα με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τα δέντρα και να στερήσουν από τον ιδιοκτήτη της καλλιέργειας το λάδι της χρονιάς αλλά και τα ξύλα του. 

Όπως βλέπετε σε νέες φωτογραφίες και στα βίντεο η εικόνα προκαλεί θλίψη και σοκάρει. Τα δέντρα κόπηκαν από τη ρίζα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στα χωριά, όπου οι άγνωστοι εκμεταλλεύονται το γεγονός το ότι τα χωράφια είναι απομακρυσμένα από τις κατοικημένες περιοχές και κανείς δεν θα καταλάβει κάτι. Όσο πλησιάζει ο καιρός να φουντώσουν όλα τα τζάκια, άλλωστε ποιος θα βάλει πετρέλαιο για καλοριφέρ, φαίνεται να αναζητούνται τρόποι ανέξοδοι για προμήθεια ξύλων. Όμως αυτός ο τρόπος, στερεί σε κάποιους την περιουσία τους. Παραγωγοί στη δυτική Αχαΐα, σημειώνουν επίσης, ότι τα κρούσματα κάθε χρόνο αυξάνονται.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=XAuZmsPIz3Y

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος

Εκλογές στην Αλβανία: Την Τρίτη τα αποτελέσματα – Προβάδισμα Ράμα στα exit poll

Με μόνο ένα κλικ μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει η πινακίδα του αυτοκινήτου

Τραμπ: Θα παραλάβει «ιπτάμενο παλάτι» αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ

Καλύτερα οι δυο μας: Το quiet proposing είναι η νέα τάση στους γάμους

Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι σήμερα στη Ρώμη