Αχαΐα: Η “σούπερ- γιαγιά” μπήκε ανάποδα στην εθνικό οδό, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε

 

Οδηγός ετών 91, προκάλεσε απίστευτο τροχαίο και το έσκασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ηλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αίγιου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστησε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο.

Η σούπερ – γιαγιά , ωστόσο, δεν σταμάτησε , έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της εθνικής δού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα!

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)